ZA PODJETJA

PRIPRAVA KOZMETIČNE DOKUMENTACIJE

ŽELITE ZAČETI S PRODAJO LASTNIH NARAVNIH KOZMETIČNIH IZDELKOV NA TRGU IN POTREBUJETE POMOČ PRI KATEREM IZMED KORAKOV: FORMULACIJI, PRIPRAVI POROČILA, OCENE VARNOSTI IN REGISTRACIJI IZDELKA V EVROPSKI KOZMETIČNI PORTAL, ZAČETNI PROIZVODNJI?

Kontaktirajte me na info@katarinca.si ali na 040242871 in mi sporočite, kje potrebujete pomoč. Pomagam vam lahko pri celotnem postopku- od formulacije recepture, izdelave vzorcev, izdelave poročila in ocene varnosti kozmetičnega izdelka (PIF), pa do registracije v evropski portal CPNP, sprostitve izdelka na trg in proizvodnje manjših serij.

DELAVNICE

Želite za svoje podjetje/društvo/skupino organizirati praktično delavnico izdelave naravne kozmetike?

Kontaktirajte me na info@katarinca.si ali na 040242871 in mi sporočite svoje želje, potrebe, zahteve in zmožnosti, jaz pa vam pripravim ustrezno ponudbo. Delavnice so individualno prilagojene vašim željam in zahtevam in so običajno sestavljene iz predstavitvenega in izobraževalnega uvodnega predavanja ter skupinskega praktičnega dela. Udeleženci svoje izdelke na koncu obdržijo in prejmejo še izročke, recepture in sponzorska darila.

POSLOVNA DARILA

ŽELITE SVOJE ZAPOSLENE, POSLOVNE PARTNERJE, SODELAVCE OBDARITI Z UNIKATNO SESTAVLJENIMI IN POZORNIMI DARILI?

Kontaktirajte me na info@katarinca.si ali na 040242871 in mi sporočite svoje želje, količino, jaz pa vam pripravim ustrezno ponudbo glede na vaše želje, potrebe, zahteve in zmožnosti ter vam pri izbiri tudi z veseljem pomagam in svetujem.

PROIZVODNJA

SI ŽELITE ALI PA MORDA ŽE IMATE SVOJO LASTNO LINIJO NARAVNE KOZMETIKE IN POTREBUJETE PROIZVODNJO MANJŠIH SERIJ?

Kontaktirajte me na info@katarinca.si ali na 040242871 in mi sporočite svoje želje, potrebe, zahteve in zmožnosti, jaz pa vam pripravim ustrezno ponudbo.

DISTRIBUCIJA

  • ŽELITE PRODAJATI IZDELKE KATARINCA NARAVNE KOZMETIKE V SVOJEM SALONU/TRGOVINI/SPLETNI TRGOVINI? 

Kontaktirajte me na info@katarinca.si ali na 040242871, mi sporočite vaše želje in okvirno mesečno/trimesečno/polletno/letno naročilo in vam pripravim ustrezno ponudbo.

SUROVINE IN EMBALAŽA

Potrebujete surovine in/ali embalažo za izdelavo naravne kozmetike?

Pošljite povpraševanje na info@katarinca.si ali na 040242871 in vam pripravim ustrezno ponudbo.