Katarinca

KATARINCA je s srcem narejena slovenska naravna kozmetika, ki jo odlikujejo ročna izdelava, skrbno izbrane naravne sestavine domačih dobaviteljev in ozek nabor le teh v posameznem izdelku. Podprta je s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami. Ustreza vsem zahtevanim standardom s področja naravne kozmetike. Izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo zdravju škodljivih sestavin in umetnih barvil in dišav, konzervansov, alkohola. Primerni so tako za nego zdrave kot tudi občutljive kože in kože nagnjene k alergijam, kožnim boleznim, dermatitisu, ekcemom.

Sem Katarina, mlada mamica živahnima in simpatičnima dvojčicama, ki imata že od rojstva atopijski dermatitis (kronično kožno vnetje alergijskega porekla, ki ga spremljajo suha, razdražena in srbeča koža), kar zahteva vsakodnevno prilagojeno nego kože. Kot magistro farmacije z ustreznim strokovnim znanjem in kot skrbno mamico me je njuno stanje spodbudilo k temu, da začnem sama izdelovati najkvalitetnejše naravne kozmetične izdelke iz preverjenih sestavin in se tako na najbolj zdravju prijazen način spopadem z njunimi težavami. S pozitivnimi izkušnjami se je zanimanje hitro razširilo tudi na ostale sorodnike in prijatelje, zato sem kmalu pogumno stopila na samostojno pot, kjer želim izpolnjevati svoje poslanstvo tudi širše in ozavestiti čimveč ljudi o skrbi za zdravje s slovensko naravno kozmetiko Katarinca.
Če je tudi vam pomembna skrb za vaše zdravje in zdravje vaših bližnjih, vas vabim, da preizkusite neverjetno moč narave in naravnih izdelkov ter njihove blagodejne učinke na telo in duha in za svojo vsakodnevno nego poskrbite s slovensko naravno kozmetiko Katarinca.

“Le en dotik narave, in ves svet je bolj prijazen.” (W. Shakespeare)