Katarinca

KATARINCA je s srcem narejena slovenska naravna kozmetika, ki jo odlikujejo posebej izbrane naravne sestavine domačih dobaviteljev in ozek nabor le teh v posameznem izdelku. Podprta je s strokovnim znanjem in pozitivnimi uporabniškimi izkušnjami. Ustreza vsem zahtevanim standardom s področja naravne kozmetike. Izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo zdravju škodljivih sestavin in umetnih barvil in dišav, konzervansov, alkohola. Primerni so tako za nego zdrave kot tudi občutljive kože in kože nagnjene k alergijam, kožnim boleznim, dermatitisu, ekcemom.

Sem Katarina, mlada mamica živahnih in simpatičnih štiriletnih dvojčic, ki imata že od rojstva atopijski dermatitis (kronično kožno vnetje alergijskega porekla, ki ga spremljajo suha, razdražena in srbeča koža), kar zahteva vsakodnevno nego. Kot magistro farmacije z ustreznim strokovnim znanjem in kot skrbno mamico me je njuno stanje spodbudilo k temu, da se čimbolje spopadem z njunimi težavami in začnem sama izdelovati zdravju prijazne naravne kozmetične izdelke iz preverjenih sestavin. Zaradi pozitivnih izkušenj se je zanimanje hitro razširilo tudi na ostale sorodnike in prijatelje, zato sem stopila na samostojno pot, kjer želim izpolnjevati svoje poslanstvo tudi širše in ozavestiti čimveč ljudi o skrbi za zdravje z uporabo naravne kozmetike Katarinca.
Če tudi vas skrbi za vaše zdravje in zdravje vaše družine, partnerja, otrok in če si želite preizkusiti moč naravnih izdelkov in njihov pozitiven učinek na vaše zdravje, potem vas vabim, da vnesete naravo v vaše vsakdanje življenje in za vašo nego poskrbite z naravno kozmetiko Katarinca.

“Le en dotik narave, in ves svet je bolj prijazen.” (W. Shakespeare)